Όλα τα σεμινάρια

Μάιος 2021
board, school, immediately

Premium Θεματικές Ενότητες

Premium

Εμβόλια: Από το «Α» ως το «Ω»

Πλήρες διαδικτυακό σεμινάριο για τα εμβόλια. Ανοσολογία, μηχανισμός δράσης, συστατικά εμβολίων, ιστορικά στοιχεία, εμβολιοφοβία και στοιχεία επικοινωνίας.

Δείτε περισσότερα

Premium

Η Φαρμακευτική Φροντίδα του Σακχαρώδους Διαβήτη

Η φροντίδα του ασθενούς με σακχαρώδη διαβήτη μέσα από τη σκοπιά της κλινικής φαρμακευτικής.

Δείτε περισσότερα

Premium

Φαρμακευτικές Αλληλεπιδράσεις

Αλληλεπιδράσεις φαρμάκων. Ποιες είναι κλινικά σημαντικές; Πώς προλαμβάνονται και πώς αντιμετωπίζονται;

Δείτε περισσότερα

Premium

Η Αυτοφροντίδα των Λοιμώξεων του Αναπνευστικού

Η τεκμηριωμένη φαρμακευτική φροντίδα των ήπιων λοιμώξεων του ανοσοποιητικού με ΜΗΣΥΦΑ, συμπληρώματα διατροφής και φυτοθεραπευτικά.

Δείτε περισσότερα

Premium

Κατάθλιψη

Ένα πλήρες webinar με θέμα την κατάθλιψη, εστιασμένο στη συμβολή του φαρμακοποιού στη φροντίδα του ασθενούς με κατάθλιψη.

Δείτε περισσότερα

Premium

Διπολική Διαταραχή

Η διπολική διαταραχή στο μικροσκόπιο. Ομοιότητες και διαφορές με τη μείζονα κατάθλιψη, φαρμακοθεραπεία, μελέτη κλινικού περιστατικού από την πλευρά του φαρμακοποιού.

Δείτε περισσότερα

Premium

Σχιζοφρένεια

Ο ρόλος του φαρμακοποιού στη φαρμακευτική φροντίδα της σχιζοφρένειας και των ψυχώσεων. Πλήρες webinar με διαδραστικά εργαλεία μάθησης.

Δείτε περισσότερα

Σύντομα διαθέσιμο

Κεφαλαλγία

Ο ρόλος του φαρμακοποιού στη φαρμακευτική φροντίδα του ασθενή με πονοκέφαλο. Αναγνώριση, διαγνωστικά κριτήρια, πρόληψη και αντιμετώπιση με ορθολογική φαρμακοθεραπεία και τεκμηριωμένες εναλλακτικές προσεγγίσεις.

Δείτε περισσότερα


Δωρεάν Θεματικές Ενότητες

Δωρεάν

Η Φαρμακευτική Φροντίδα του Ασθενούς με Ψωρίαση

Αναλυτική επισκόπηση της ψωρίασης από την πλευρά του φαρμακοποιού. Παθοφυσιολογία, τοπικές και συστηματικές θεραπείες, γαληνικά σκευάσματα.

Δείτε περισσότερα

Δωρεάν
accident, injury, risk

Αντιτετανική Προφύλαξη Τραύματος

Το εκπαιδευτικό υλικό της αντιτετανικής προφύλαξης τραύματος, όπως περιλαμβάνεται και στο υλικό της πιστοποίησης των φαρμακοποιών μέσω ΙΔΕΕΑΦ.

Δείτε περισσότερα

Δωρεάν

Φάρμακα Ειδικού Χειρισμού από τα Φαρμακεία

Ένας οδηγός για τις ενδείξεις, τη δοσολογία, τις πιθανές αλληλεπιδράσεις και την τοξικότητα των ΦΥΚ

Δείτε περισσότερα

Δωρεάν

Ο ρόλος του φαρμακοποιού στη συμμόρφωση

Τι είναι η συμμόρφωση; Ποιοι παράγοντες την επηρεάζουν; Πώς μπορεί να βελτιωθεί και γιατί είναι αυτό σημαντικό; Ποιος είναι ο ρόλος του φαρμακοποιού;

Δείτε περισσότερα

Δωρεάν
coronavirus test, rapid test, tracking

Διαλογή ασθενών με screening και self-tests για την COVID-19

Ποια είναι η αξία του screening? Τι μας λέει και τι όχι; Ποια είναι η θέση του σαν εργαλείο δημόσιας υγείας; Η εφαρμογή του στην περίπτωση της COVID-19

Δείτε περισσότερα


Τι λένε οι μαθητές μας

Εξαιρετική επιλογή θεμάτων. Εξαιρετική ποιότητα παρουσιάσεων. Άψογη τεχνική υποστήριξη. Όλα αυτά κάνουν την εγγραφή στη πλατφόρμα, πρώτη επιλογή του κοινοτικού φαρμακοποιού που θέλει να είναι ενημερωμένος.
Χριστίνα Ιακωβίδου
Φαρμακοποιός, Γαλάτσι
Η πλατφόρμα των διαδικτυακών μαθημάτων είναι εύχρηστη και οι πληροφορίες που παρέχονται είναι αξιόπιστες, βασισμένες σε αποδείξεις και στοχευμένες ώστε να ενδυναμώνεται ο ρόλος μας στο φαρμακείο. Αξίζει να τα παρακολουθήσετε.
Βασιλική Καλπογιάννη
Φαρμακοποιός, Χαλάνδρι
Το clinicalpharmacist ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό στη δια βίου εκπαίδευση των φαρμακοποιών. Η θεματολογία είναι ό,τι ακριβώς απασχολεί έναν φαρμακοποιό, τα μαθήματα άκρως ενδιαφέροντα και ο κ. Κλημεντίδης πάντα εκεί να σου λύσει την όποια απορία ξανά και ξανά!
Αγγελική Κοκκίνη
Φαρμακοποιός, Νέα Μάδυτος
Η «δια βίου» εκπαίδευση αποτελεί στις μέρες μας μονόδρομο για την επαγγελματική εξέλιξη και επιβίωση ενος φαρμακοποιού. Η εκπαίδευση όταν γίνεται από εξειδικευμένο κλινικό φαρμακοποιό όπως ο κ. Κλημεντίδης αποτελεί ιδανικό συνδυασμό. Έχω τη χαρά και τιμή να είμαι η πρώτη φαρμακοποιός στην Ελλάδα που δημιούργησε ομάδα συνάδελφων για να μας εκπαιδεύσει ο κ. Κλημεντίδης, με τεράστια επιτυχία. Διαμαντή, ευχαριστούμε!
Αλεξάνδρα Αντωνοπούλου
Φαρμακοποιός, Χαλάνδρι
Scroll to Top