Όλα τα σεμινάρια

Premium Θεματικές Ενότητες

Premium

Εμβόλια: Από το «Α» ως το «Ω»

Πλήρες διαδικτυακό σεμινάριο για τα εμβόλια. Ανοσολογία, μηχανισμός δράσης, συστατικά εμβολίων, ιστορικά στοιχεία, εμβολιοφοβία και στοιχεία επικοινωνίας.

Premium

Η Φαρμακευτική Φροντίδα του Σακχαρώδους Διαβήτη

Η φροντίδα του ασθενούς με σακχαρώδη διαβήτη μέσα από τη σκοπιά της κλινικής φαρμακευτικής.

Premium

Φαρμακευτικές Αλληλεπιδράσεις

Αλληλεπιδράσεις φαρμάκων. Ποιες είναι κλινικά σημαντικές; Πώς προλαμβάνονται και πώς αντιμετωπίζονται;

Premium

Η Αυτοφροντίδα των Λοιμώξεων του Αναπνευστικού

Η τεκμηριωμένη φαρμακευτική φροντίδα των ήπιων λοιμώξεων του ανοσοποιητικού με ΜΗΣΥΦΑ, συμπληρώματα διατροφής και φυτοθεραπευτικά.

Premium

Κατάθλιψη

Ένα πλήρες webinar με θέμα την κατάθλιψη, εστιασμένο στη συμβολή του φαρμακοποιού στη φροντίδα του ασθενούς με κατάθλιψη.

Premium

Διπολική Διαταραχή

Η διπολική διαταραχή στο μικροσκόπιο. Ομοιότητες και διαφορές με τη μείζονα κατάθλιψη, φαρμακοθεραπεία, μελέτη κλινικού περιστατικού από την πλευρά του φαρμακοποιού.

Premium

Σχιζοφρένεια

Ο ρόλος του φαρμακοποιού στη φαρμακευτική φροντίδα της σχιζοφρένειας και των ψυχώσεων. Πλήρες webinar με διαδραστικά εργαλεία μάθησης.

Premium

Κεφαλαλγία

Ο ρόλος του φαρμακοποιού στη φαρμακευτική φροντίδα του ασθενή με πονοκέφαλο. Αναγνώριση, διαγνωστικά κριτήρια, πρόληψη και αντιμετώπιση με ορθολογική φαρμακοθεραπεία και τεκμηριωμένες εναλλακτικές προσεγγίσεις.

Premium

Ορθολογική χρήση αντιμικροβιακών φαρμάκων και αντιμικροβιακή επιστασία

Ο ρόλος του φαρμακοποιού στην ορθολογική χρήση των αντιμικροβιακών φαρμάκων και στην καταπολέμηση της μικροβιακής αντοχής. Πλήρες webinar με διαδραστικά εργαλεία μάθησης.

Δωρεάν Θεματικές Ενότητες

Δωρεάν

Η Φαρμακευτική Φροντίδα του Ασθενούς με Ψωρίαση

Αναλυτική επισκόπηση της ψωρίασης από την πλευρά του φαρμακοποιού. Παθοφυσιολογία, τοπικές και συστηματικές θεραπείες, γαληνικά σκευάσματα.

Δωρεάν

Αντιτετανική Προφύλαξη Τραύματος

Το εκπαιδευτικό υλικό της αντιτετανικής προφύλαξης τραύματος, όπως περιλαμβάνεται και στο υλικό της πιστοποίησης των φαρμακοποιών μέσω ΙΔΕΕΑΦ.

Δωρεάν

Φάρμακα Ειδικού Χειρισμού από τα Φαρμακεία

Ένας οδηγός για τις ενδείξεις, τη δοσολογία, τις πιθανές αλληλεπιδράσεις και την τοξικότητα των ΦΥΚ

Δωρεάν

Ο ρόλος του φαρμακοποιού στη συμμόρφωση

Τι είναι η συμμόρφωση; Ποιοι παράγοντες την επηρεάζουν; Πώς μπορεί να βελτιωθεί και γιατί είναι αυτό σημαντικό; Ποιος είναι ο ρόλος του φαρμακοποιού;

Δωρεάν

Διαλογή ασθενών με screening και self-tests για την COVID-19

Ποια είναι η αξία του screening? Τι μας λέει και τι όχι; Ποια είναι η θέση του σαν εργαλείο δημόσιας υγείας; Η εφαρμογή του στην περίπτωση της COVID-19

Τι λένε οι μαθητές μας

Εξαιρετική επιλογή θεμάτων. Εξαιρετική ποιότητα παρουσιάσεων. Άψογη τεχνική υποστήριξη. Όλα αυτά κάνουν την εγγραφή στη πλατφόρμα, πρώτη επιλογή του κοινοτικού φαρμακοποιού που θέλει να είναι ενημερωμένος.
Χριστίνα Ιακωβίδου
Φαρμακοποιός, Γαλάτσι
Η πλατφόρμα των διαδικτυακών μαθημάτων είναι εύχρηστη και οι πληροφορίες που παρέχονται είναι αξιόπιστες, βασισμένες σε αποδείξεις και στοχευμένες ώστε να ενδυναμώνεται ο ρόλος μας στο φαρμακείο. Αξίζει να τα παρακολουθήσετε.
Βασιλική Καλπογιάννη
Φαρμακοποιός, Χαλάνδρι
Το clinicalpharmacist ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό στη δια βίου εκπαίδευση των φαρμακοποιών. Η θεματολογία είναι ό,τι ακριβώς απασχολεί έναν φαρμακοποιό, τα μαθήματα άκρως ενδιαφέροντα και ο κ. Κλημεντίδης πάντα εκεί να σου λύσει την όποια απορία ξανά και ξανά!
Αγγελική Κοκκίνη
Φαρμακοποιός, Νέα Μάδυτος
Η «δια βίου» εκπαίδευση αποτελεί στις μέρες μας μονόδρομο για την επαγγελματική εξέλιξη και επιβίωση ενος φαρμακοποιού. Η εκπαίδευση όταν γίνεται από εξειδικευμένο κλινικό φαρμακοποιό όπως ο κ. Κλημεντίδης αποτελεί ιδανικό συνδυασμό. Έχω τη χαρά και τιμή να είμαι η πρώτη φαρμακοποιός στην Ελλάδα που δημιούργησε ομάδα συνάδελφων για να μας εκπαιδεύσει ο κ. Κλημεντίδης, με τεράστια επιτυχία. Διαμαντή, ευχαριστούμε!
Αλεξάνδρα Αντωνοπούλου
Φαρμακοποιός, Χαλάνδρι
Scroll to Top