Όλα τα Σεμινάρια

Premium Θεματικές Ενότητες

Premium

Κατάθλιψη

Ένα πλήρες webinar με θέμα την κατάθλιψη, εστιασμένο στη συμβολή του φαρμακοποιού στη φροντίδα του ασθενούς με κατάθλιψη.

Premium

Διπολική Διαταραχή

Η διπολική διαταραχή στο μικροσκόπιο. Ομοιότητες και διαφορές με τη μείζονα κατάθλιψη, φαρμακοθεραπεία, μελέτη κλινικού περιστατικού από την πλευρά του φαρμακοποιού.

Premium

Σχιζοφρένεια

Ο ρόλος του φαρμακοποιού στη φαρμακευτική φροντίδα της σχιζοφρένειας και των ψυχώσεων. Πλήρες webinar με διαδραστικά εργαλεία μάθησης.

Premium

Κεφαλαλγία

Ο ρόλος του φαρμακοποιού στη φαρμακευτική φροντίδα του ασθενή με πονοκέφαλο. Αναγνώριση, διαγνωστικά κριτήρια, πρόληψη και αντιμετώπιση με ορθολογική φαρμακοθεραπεία και τεκμηριωμένες εναλλακτικές …


Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο σύνολο των σεμιναρίων με ένα κλάσμα του κόστους τους!

Έχετε δει τα πακέτα μας;


Δωρεάν Θεματικές Ενότητες

Τι λένε οι μαθητές μας;

Εξαιρετική επιλογή θεμάτων. Εξαιρετική ποιότητα παρουσιάσεων. Άψογη τεχνική υποστήριξη. Όλα αυτά κάνουν την εγγραφή στη πλατφόρμα, πρώτη επιλογή του κοινοτικού φαρμακοποιού που θέλει να είναι ενημερωμένος.
Χριστίνα Ιακωβίδου
Φαρμακοποιός, Γαλάτσι
Η πλατφόρμα των διαδικτυακών μαθημάτων είναι εύχρηστη και οι πληροφορίες που παρέχονται είναι αξιόπιστες, βασισμένες σε αποδείξεις και στοχευμένες ώστε να ενδυναμώνεται ο ρόλος μας στο φαρμακείο. Αξίζει να τα παρακολουθήσετε.
Βασιλική Καλπογιάννη
Φαρμακοποιός, Χαλάνδρι
Το clinicalpharmacist ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό στη δια βίου εκπαίδευση των φαρμακοποιών. Η θεματολογία είναι ό,τι ακριβώς απασχολεί έναν φαρμακοποιό, τα μαθήματα άκρως ενδιαφέροντα και ο κ. Κλημεντίδης πάντα εκεί να σου λύσει την όποια απορία ξανά και ξανά!
Αγγελική Κοκκίνη
Φαρμακοποιός, Νέα Μάδυτος
Η «δια βίου» εκπαίδευση αποτελεί στις μέρες μας μονόδρομο για την επαγγελματική εξέλιξη και επιβίωση ενός φαρμακοποιού. Η εκπαίδευση όταν γίνεται από εξειδικευμένο κλινικό φαρμακοποιό όπως ο κ. Κλημεντίδης αποτελεί ιδανικό συνδυασμό. Έχω τη χαρά και τιμή να είμαι η πρώτη φαρμακοποιός στην Ελλάδα που δημιούργησε ομάδα συνάδελφων για να μας εκπαιδεύσει ο κ. Κλημεντίδης, με τεράστια επιτυχία. Διαμαντή, ευχαριστούμε!
Αλεξάνδρα Αντωνοπούλου
Φαρμακοποιός, Χαλάνδρι