Όλα τα Σεμινάρια

Premium Θεματικές Ενότητες

Premium

Κατάθλιψη

Ένα πλήρες webinar με θέμα την κατάθλιψη, εστιασμένο στη συμβολή του φαρμακοποιού στη φροντίδα του ασθενούς με κατάθλιψη.

Premium

Διπολική Διαταραχή

Η διπολική διαταραχή στο μικροσκόπιο. Ομοιότητες και διαφορές με τη μείζονα κατάθλιψη, φαρμακοθεραπεία, μελέτη κλινικού περιστατικού από την πλευρά του φαρμακοποιού.

Premium

Σχιζοφρένεια

Ο ρόλος του φαρμακοποιού στη φαρμακευτική φροντίδα της σχιζοφρένειας και των ψυχώσεων. Πλήρες webinar με διαδραστικά εργαλεία μάθησης.

Premium

Κεφαλαλγία

Ο ρόλος του φαρμακοποιού στη φαρμακευτική φροντίδα του ασθενή με πονοκέφαλο. Αναγνώριση, διαγνωστικά κριτήρια, πρόληψη και αντιμετώπιση με ορθολογική φαρμακοθεραπεία και τεκμηριωμένες εναλλακτικές …


Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο σύνολο των σεμιναρίων με ένα κλάσμα του κόστους τους!

Έχετε δει τα πακέτα μας;


Δωρεάν Θεματικές Ενότητες

Χορηγούμενες Θεματικές Ενότητες

Τι λένε οι μαθητές μας;

Εξαιρετική επιλογή θεμάτων. Εξαιρετική ποιότητα παρουσιάσεων. Άψογη τεχνική υποστήριξη. Όλα αυτά κάνουν την εγγραφή στη πλατφόρμα, πρώτη επιλογή του κοινοτικού φαρμακοποιού που θέλει να είναι ενημερωμένος.
Χριστίνα Ιακωβίδου
Φαρμακοποιός, Γαλάτσι
Η πλατφόρμα των διαδικτυακών μαθημάτων είναι εύχρηστη και οι πληροφορίες που παρέχονται είναι αξιόπιστες, βασισμένες σε αποδείξεις και στοχευμένες ώστε να ενδυναμώνεται ο ρόλος μας στο φαρμακείο. Αξίζει να τα παρακολουθήσετε.
Βασιλική Καλπογιάννη
Φαρμακοποιός, Χαλάνδρι
Το clinicalpharmacist ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό στη δια βίου εκπαίδευση των φαρμακοποιών. Η θεματολογία είναι ό,τι ακριβώς απασχολεί έναν φαρμακοποιό, τα μαθήματα άκρως ενδιαφέροντα και ο κ. Κλημεντίδης πάντα εκεί να σου λύσει την όποια απορία ξανά και ξανά!
Αγγελική Κοκκίνη
Φαρμακοποιός, Νέα Μάδυτος
Oταν δεν γνωρίζω κάτι, το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να ρωτήσω αυτούς που ξέρουν και ο κος Διαμαντής είναι ο πρώτος που θα απευθυνθώ και ξέρω πως θα μου προσφέρει απλόχερα τις γνώσεις του στην Φαρμακευτική όσες φορές χρειαστεί. Ο Κλινικός Φαρμακοποιός.gr είναι πολύτιμο εργαλείο για φοιτητές και επαγγελματίες υγείας.
Βασιλική Θειακοδημήτρη
Φαρμακοποιός, Αθήνα
Η «δια βίου» εκπαίδευση αποτελεί στις μέρες μας μονόδρομο για την επαγγελματική εξέλιξη και επιβίωση ενός φαρμακοποιού. Η εκπαίδευση όταν γίνεται από εξειδικευμένο κλινικό φαρμακοποιό όπως ο κ. Κλημεντίδης αποτελεί ιδανικό συνδυασμό. Έχω τη χαρά και τιμή να είμαι η πρώτη φαρμακοποιός στην Ελλάδα που δημιούργησε ομάδα συνάδελφων για να μας εκπαιδεύσει ο κ. Κλημεντίδης, με τεράστια επιτυχία. Διαμαντή, ευχαριστούμε!
Αλεξάνδρα Αντωνοπούλου
Φαρμακοποιός, Χαλάνδρι