Επικοινωνία

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Έχετε απορίες, παράπονα ή προτάσεις; Σας ακούμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γράψτε μας το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό

=
=

Στείλτε μας email ή πάρτε μας τηλέφωνο!

[email protected]
2312 314 609

Ώρες λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου
Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
Κυριακή
10 π.μ. – 3.00 μ.μ.
10 π.μ. – 3.00 μ.μ.
10 π.μ. – 3.00 μ.μ.
10 π.μ. – 3.00 μ.μ.
10 π.μ. – 3.00 μ.μ.
Κλειστά
Κλειστά

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Το education.clinicalpharmacist.gr είναι μια εκπαιδευτική πύλη μέσω της οποίας παρέχονται διαδικτυακά σεμινάρια για φαρμακοποιούς και άλλους επαγγελματίες υγείας.

Είναι γενικά αποδεκτό ότι η συνεχιζόμενη επαγγελματική εκπαίδευση των φαρμακοποιών στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμα σε εμβρυικό στάδιο, ενώ η επίσημη εκπαίδευση 

Το education.clinicalpharmacist.gr είναι μια υπηρεσία. Αυτό σημαίνει ότι η πρόσβαση στο υλικό παρέχεται μετά από την καταβολή του εκάστοτε αντιτίμου και διαρκεί για όσο χρονικό διάστημα αναφέρουν οι πληροφορίες του εκάστοτε προγράμματος. Τούτου λεχθέντος, θα διαπιστώσετε ότι παρέχεται και αρκετό υλικό δωρεάν.

Η χρήση της υπηρεσίας είναι πολύ εύκολη. Αφού εντοπίσετε το διαδικτυακό μάθημα ή τη δέσμη μαθημάτων που σας ενδιαφέρει, επιλέγετε το πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί καλύτερα και στη συνέχεια το αγοράζετε. Θα λάβετε στο email σας οδηγίες σύνδεσης στον λογαριασμό σας, στο οποίο κατόπιν εισέρχεστε κάνοντας κλικ στο κουμπί «Σύνδεση».

Βεβαίως! Πέραν της αγοράς μεμονωμένων μαθημάτων ή δεσμών, υπάρχει η δυνατότητα μαζικής αγοράς μαθημάτων μέσω ενός πακέτου.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με όλους τους τρόπους που αναφέρονται παραπάνω!