Ο διαγωνισμός για τον 1 χρόνο της πλατφόρμας τελείωσε...

Τα webinars όμως συνεχίζονται και σας προσφέρουμε

15% έκπτωση

στο ετήσιο πακέτο

Χορηγούμενο

Η Φαρμακευτική Φροντίδα της Παχυσαρκίας

Ορισμοί και επιδημιολογικά δεδομένα της παχυσαρκίας, η σημασία του λιπώδους ιστού, καθώς και η αντιμετώπιση και οι θεραπευτικές προοπτικές της νόσου που ονομάζεται παχυσαρκία.

Premium

Ορθολογική χρήση αντιμικροβιακών φαρμάκων και αντιμικροβιακή επιστασία

Ο ρόλος του φαρμακοποιού στην ορθολογική χρήση των αντιμικροβιακών φαρμάκων και στην καταπολέμηση της μικροβιακής αντοχής. Πλήρες webinar με διαδραστικά εργαλεία μάθησης.

Δωρεάν

Διαλογή ασθενών με screening και self-tests για την COVID-19

Ποια είναι η αξία του screening? Τι μας λέει και τι όχι; Ποια είναι η θέση του σαν εργαλείο δημόσιας υγείας; Η εφαρμογή του στην περίπτωση της COVID-19

Premium

Κεφαλαλγία

Ο ρόλος του φαρμακοποιού στη φαρμακευτική φροντίδα του ασθενή με πονοκέφαλο. Αναγνώριση, διαγνωστικά κριτήρια, πρόληψη και αντιμετώπιση με ορθολογική φαρμακοθεραπεία και τεκμηριωμένες εναλλακτικές προσεγγίσεις.

Premium

Σχιζοφρένεια

Ο ρόλος του φαρμακοποιού στη φαρμακευτική φροντίδα της σχιζοφρένειας και των ψυχώσεων. Πλήρες webinar με διαδραστικά εργαλεία μάθησης.

Premium

Διπολική Διαταραχή

Η διπολική διαταραχή στο μικροσκόπιο. Ομοιότητες και διαφορές με τη μείζονα κατάθλιψη, φαρμακοθεραπεία, μελέτη κλινικού περιστατικού από την πλευρά του φαρμακοποιού.

Δωρεάν

Ο Ρόλος του Φαρμακοποιού στη Συμμόρφωση

Τι είναι η συμμόρφωση; Ποιοι παράγοντες την επηρεάζουν; Πώς μπορεί να βελτιωθεί και γιατί είναι αυτό σημαντικό; Ποιος είναι ο ρόλος του φαρμακοποιού;

Δωρεάν

Φάρμακα Ειδικού Χειρισμού από τα Φαρμακεία

Ένας οδηγός για τις ενδείξεις, τη δοσολογία, τις πιθανές αλληλεπιδράσεις και την τοξικότητα των ΦΥΚ

Δωρεάν

Αντιτετανική Προφύλαξη Τραύματος

Το εκπαιδευτικό υλικό της αντιτετανικής προφύλαξης τραύματος, όπως περιλαμβάνεται και στο υλικό της πιστοποίησης των φαρμακοποιών μέσω ΙΔΕΕΑΦ.

Premium

Κατάθλιψη

Ένα πλήρες webinar με θέμα την κατάθλιψη, εστιασμένο στη συμβολή του φαρμακοποιού στη φροντίδα του ασθενούς με κατάθλιψη.

Premium

Η Αυτοφροντίδα των Λοιμώξεων του Αναπνευστικού

Η τεκμηριωμένη φαρμακευτική φροντίδα των ήπιων λοιμώξεων του ανοσοποιητικού με ΜΗΣΥΦΑ, συμπληρώματα διατροφής και φυτοθεραπευτικά.

Premium

Φαρμακευτικές Αλληλεπιδράσεις

Αλληλεπιδράσεις φαρμάκων. Ποιες είναι κλινικά σημαντικές; Πώς προλαμβάνονται και πώς αντιμετωπίζονται;

Premium

Η Φαρμακευτική Φροντίδα του Σακχαρώδους Διαβήτη

Η φροντίδα του ασθενούς με σακχαρώδη διαβήτη μέσα από τη σκοπιά της κλινικής φαρμακευτικής.

Δωρεάν

Η Φαρμακευτική Φροντίδα του Ασθενούς με Ψωρίαση

Αναλυτική επισκόπηση της ψωρίασης από την πλευρά του φαρμακοποιού. Παθοφυσιολογία, τοπικές και συστηματικές θεραπείες, γαληνικά σκευάσματα.

Premium

Εμβόλια: Από το «Α» ως το «Ω»

Πλήρες διαδικτυακό σεμινάριο για τα εμβόλια. Ανοσολογία, μηχανισμός δράσης, συστατικά εμβολίων, ιστορικά στοιχεία, εμβολιοφοβία και στοιχεία επικοινωνίας.