Σχετικά Με Τα Μαθήματα

 

Πώς δουλεύει η πλατφόρμα;

Η ιδέα είναι απλή. H πλατφόρμα Advanced Pharma Education & Services είναι ουσιαστικά ένας κατάλογος αυτόνομων θεματικών ενοτήτων. Κάθε θεματική ενότητα είναι αυτοτελής και προσεγγίζει το αντικείμενό της με πλήρη και αντικειμενικό τρόπο. Το εκπαιδευτικό υλικό παραδίδεται με τη μορφή πολλών σύντομων βίντεο, έτσι ώστε να είναι δυνατή η απρόσκοπτη παρακολούθησή τους από τον μαθητή, επιτρέποντας τόσο την ευκολότερη αφομοίωση των εννοιών όσο και την ρεαλιστική ενσωμάτωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στην πολυάσχολη καθημερινότητα του σύγχρονου επαγγελματία υγείας. Παράλληλα, προσφέρεται εκπαιδευτικό υλικό προς μεταφόρτωση στον υπολογιστή του μαθητή, και παραπομπές για περαιτέρω εμβάθυνση, εφόσον το επιθυμεί.

Αφού εντοπίσετε την θεματική ενότητα που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες γι' αυτήν κάνοντας κλικ στο κουμπί «Λεπτομέρειες». 


 


 

Αυτό θα σας οδηγήσει στην αναλυτική σελίδα του προγράμματος, που παρέχει τις εξής πληροφορίες:

  1. Μια σύντομη παρουσίαση της θεματικής ενότητας μέσω οπτικοακουστικού υλικού.
  2. Την αναλυτική διάρθρωση του προγράμματος: Αριθμός, τίτλος και διάρκεια υποενοτήτων.
  3. Σύντομο βιογραφικό του δημιουργού και εκπαιδευτή.
  4. Τα διαθέσιμα οικονομικά πακέτα και τι περιλαμβάνει καθένα από αυτά.
  5. Ορισμένες θεματικές ενότητες περιλαμβάνουν δωρεάν πρόσβαση σε κάποια/κάποιες υποενότητες. Αυτές είναι σημασμένες με την λέξη «Προεπισκόπηση» και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε ελεύθερα, χωρίς να προηγηθεί αγορά.

 


 

Εφόσον επιθυμείτε να αγοράσετε πρόσβαση σε κάποια θεματική ενότητα επιλέγοντας το οικονομικό πακέτο που σας ενδιαφέρει, κάνετε κλικ στο κουμπί «Παραγγελία», και η πλατφόρμα θα σας μεταφέρει στην σελίδα ολοκλήρωσής της. Εκεί θα επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας, θα επιλέξετε έναν τρόπο πληρωμής από τους διαθέσιμους, και θα προχωρήσετε στην πληρωμή. Σημαντικό: Πρέπει να οπωσδήποτε να δηλώσετε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων, την Πολιτική για τα Cookies και τους Όρους Χρήσης (Privacy Policy, Cookie Policy, Terms) προκειμένου να συνεχίσετε.


 


 

Αν όλα πάνε καλά, θα λάβετε από εμάς δύο αυτοματοποιημένα emails στον λογαριασμό που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας, όπως φαίνεται στις επόμενες εικόνες. Το πρώτο email είναι το αποδεικτικό αγοράς. Το δεύτερo email περιέχει οδηγίες για την πρόσβασή σας στην πλατφόρμα και για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε τον φάκελο με την Ανεπιθύμητη Αλληλογραφία (Spam) για e-mails από εμάς. 


 


 

Κάνοντας κλικ στον υπερσύνδεσμο που ξεκινάει με τη διεύθυνση https://education.clinicalpharmacist.gr/setpassword/ που περιλαμβάνεται στο επιβεβαιωτικό email που θα λάβετε μετά την εγγραφή σας, οδηγείστε στην παρακάτω φόρμα όπου μπορείτε να ορίσετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Κατόπιν, μπορείτε να συνδέεστε στην πλατφόρμα εισάγοντας το email και τον κωδικό στην φόρμα που εμφανίζεται αφού κάνετε κλικ στο κουμπί "Σύνδεση", που βρίσκεται στην επάνω-δεξιά πλευρά της αρχικής σελίδας. 


 


 

Μετά την επιτυχή σύνδεση, οδηγείστε στο Κέντρο Ελέγχου του λογαριασμού σας, όπου μπορείτε να δείτε, μεταξύ άλλων, τα μαθήματα που έχετε αγοράσει καθώς και την πρόοδό σας σε αυτά. Προτείνουμε να κατευθυνθείτε άμεσα στη σελίδα «Το Προφίλ μου» και να συμπληρώσετε τα στοιχεία που επιθυμείτε. Καλό είναι να εισάγετε το όνοματεπώνυμό σας αντικαθιστώντας το email σας στο πεδίο «Όνομα», ώστε να μην αποκαλύπτεται το email σας σε άλλους χρήστες σε περίπτωση που υποβάλετε κάποιο σχόλιο, όπως περιγράφεται στη συνέχεια, αλλά και για να αναγράφεται σωστά στο πιστοποιητικό παρακολούθησης που θα σας χορηγηθεί στο τέλος του προγράμματος.


 


 

Εκπαιδευτική Οθόνη

Η εκπαιδευτική οθόνη έχει τη δομή που φαίνεται στην επόμενη εικονα. Στην αριστερή στήλη φαίνεται η διάρθρωση του προγράμματος, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης καταλαμβάνεται από το βίντεο. Ακριβώς κάτω από το βίντεο, μπορεί να διεξάγεται συζήτηση μεταξύ των μαθητών, μέσω της υποβολής σχολίων. Στην συζήτηση μπορεί να παρεμβαίνει και ο εκπαιδευτής.


 

Πιστοποιητικά παρακολούθησης

Η επιτυχής ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού κύκλου, η οποία περιλαμβάνει και την επιτυχή διεξαγωγή του τεστ αυτοαξιολόγησης στο τέλος της θεματικής ενότητας, με βαθμό βάσης που ορίζει κάθε φορά ο εκπαιδευτής, οδηγεί στην χορήγηση Ηλεκτρονικού Πιστοποιητικού Παρακολούθησης, όπως το παρακάτω: