50% Έκπτωση σε όλα τα πακέτα

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα
Η προσφορά έληξε. Ελπίζουμε να σας δούμε στην επόμενη!
75,00

Ετήσιο Lite

Το πιο προσιτό πακέτο μας
  • Απεριόριστη πρόσβαση, σε τρία σεμινάρια της επιλογής σας, μαζί με τις ενημερώσεις τους
  • 365 ημέρες διάρκεια πρόσβασης
  • Μετά την αγορά θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενεργοποιήσουμε τα σεμινάρια που θα επιλέξετε!
99,00

Ετήσιο Full

Πλήρης πρόσβαση σε όλο το υλικό για έναν χρόνο
  • Απεριόριστη πρόσβαση, σε όλα τα σεμινάρια, ανά πάσα στιγμή
  • Αυτόματη πρόσβαση στα νέα σεμινάρια
  • 365 ημέρες διάρκεια πρόσβασης
399,00

Lifetime

Απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το υλικό, για πάντα!
  • Απεριόριστη πρόσβαση, σε όλα τα σεμινάρια, ανά πάσα στιγμή
  • Αυτόματη πρόσβαση στα νέα σεμινάρια
  • Απεριόριστη διάρκεια πρόσβασης
  • Μία εφάπαξ πληρωμή, για πάντα!

Premium Θεματικές Ενότητες

Premium

Εμβόλια: Από το «Α» ως το «Ω»

Πλήρες διαδικτυακό σεμινάριο για τα εμβόλια. Ανοσολογία, μηχανισμός δράσης, συστατικά εμβολίων, ιστορικά στοιχεία, εμβολιοφοβία και στοιχεία επικοινωνίας.

Premium

Η Φαρμακευτική Φροντίδα του Σακχαρώδους Διαβήτη

Η φροντίδα του ασθενούς με σακχαρώδη διαβήτη μέσα από τη σκοπιά της κλινικής φαρμακευτικής.

Premium

Φαρμακευτικές Αλληλεπιδράσεις

Αλληλεπιδράσεις φαρμάκων. Ποιες είναι κλινικά σημαντικές; Πώς προλαμβάνονται και πώς αντιμετωπίζονται;

Premium

Η Αυτοφροντίδα των Λοιμώξεων του Αναπνευστικού

Η τεκμηριωμένη φαρμακευτική φροντίδα των ήπιων λοιμώξεων του ανοσοποιητικού με ΜΗΣΥΦΑ, συμπληρώματα διατροφής και φυτοθεραπευτικά.

Premium

Κατάθλιψη

Ένα πλήρες webinar με θέμα την κατάθλιψη, εστιασμένο στη συμβολή του φαρμακοποιού στη φροντίδα του ασθενούς με κατάθλιψη.

Premium

Διπολική Διαταραχή

Η διπολική διαταραχή στο μικροσκόπιο. Ομοιότητες και διαφορές με τη μείζονα κατάθλιψη, φαρμακοθεραπεία, μελέτη κλινικού περιστατικού από την πλευρά του φαρμακοποιού.

Premium

Σχιζοφρένεια

Ο ρόλος του φαρμακοποιού στη φαρμακευτική φροντίδα της σχιζοφρένειας και των ψυχώσεων. Πλήρες webinar με διαδραστικά εργαλεία μάθησης.

Premium

Κεφαλαλγία

Ο ρόλος του φαρμακοποιού στη φαρμακευτική φροντίδα του ασθενή με πονοκέφαλο. Αναγνώριση, διαγνωστικά κριτήρια, πρόληψη και αντιμετώπιση με ορθολογική φαρμακοθεραπεία και τεκμηριωμένες εναλλακτικές προσεγγίσεις.

Premium

Ορθολογική χρήση αντιμικροβιακών φαρμάκων και αντιμικροβιακή επιστασία

Ο ρόλος του φαρμακοποιού στην ορθολογική χρήση των αντιμικροβιακών φαρμάκων και στην καταπολέμηση της μικροβιακής αντοχής. Πλήρες webinar με διαδραστικά εργαλεία μάθησης.

Ποιοι είμαστε

Το Advanced Pharma Education & Services είναι ένα project του Κλινικός Φαρμακοποιός.gr, που ανήκει στον Διαμαντή Κλημεντίδη.

Ο Διαμαντής Κλημεντίδης είναι κλινικός φαρμακοποιός. Έχει πτυχίο Φαρμακευτικής από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μεταπτυχιακό στην Κλινική Φαρμακευτική από το Queen’s University Belfast, και μεταπτυχιακό στη Διαχείριση της Γήρανσης και των Χρόνιων Νοσημάτων από την Ιατρική Θεσσαλίας και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Επιπρόσθετα, διαθέτει πιστοποίηση στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση προγραμμάτων επιτήρησης της ορθής χρήσης αντιμικροβιακών φαρμάκων (antimicrobial stewardship) από την Society of Infectious Diseases Pharmacists των ΗΠΑ.

Από το 2010 εργάζεται στην ψυχιατρική κλινική «Αγία Αικατερίνη» ως ο υπεύθυνος του νοσοκομειακού φαρμακείου, ενώ παράλληλα προσφέρει υπηρεσίες κλινικής φαρμακευτικής, ειδικευόμενος στη βελτιστοποίηση της φαρμακοθεραπείας των χρόνιων σωματικών νόσων καθώς και στην ορθολογική χρήση των αντιβιοτικών.

Από το 2013 διατηρεί την ιστοσελίδα https://clinicalpharmacist.gr, που είναι αφιερωμένη στην κλινική φαρμακευτική και τη βασιζόμενη σε αποδείξεις ιατρική. Από το 2016 σχεδιάζει και παραδίδει σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης των φαρμακοποιών της κοινότητας. 

Τι λένε οι εκπαιδευόμενοί μας

Το φρεσκαρισμα των απαραίτητων επιστημονικών γνώσεων και η απόκτηση καινούριων, γίνεται μέσω της πλατφόρμας με αξιοπιστία και τρόπο χρονικά αποδοτικό. Εξαιρετικό εργαλείο αυτοβελτίωσης!
Αλεξάνδρα Παρλαπάνη
Φαρμακοποιός, Καστοριά
Από τα πιο αξιόλογα up-to-date διαδικτυακά σεμινάρια, που προσωπικά με έχουν κάνει κάνει καλύτερο επαγγελματία υγείας. Ευχαριστω πολύ κύριε Κλημεντίδη για τη γνώση που τόσο απλόχερα μοιράζεστε.
Μιχάλης Τσομπάνης
Φαρμακοποιός, Θεσσαλονίκη
Το clinicalpharmacist ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό στη δια βίου εκπαίδευση των φαρμακοποιών. Η θεματολογία είναι ό,τι ακριβώς απασχολεί έναν φαρμακοποιό, τα μαθήματα άκρως ενδιαφέροντα και ο κ. Κλημεντίδης πάντα εκεί να σου λύσει την όποια απορία ξανά και ξανά!
Αγγελική Κοκκίνη
Φαρμακοποιός, Νέα Μάδυτος
Η «δια βίου» εκπαίδευση αποτελεί στις μέρες μας μονόδρομο για την επαγγελματική εξέλιξη και επιβίωση ενος φαρμακοποιού. Η εκπαίδευση όταν γίνεται από εξειδικευμένο κλινικό φαρμακοποιό όπως ο κ. Κλημεντίδης αποτελεί ιδανικό συνδυασμό. Έχω τη χαρά και τιμή να είμαι η πρώτη φαρμακοποιός στην Ελλάδα που δημιούργησε ομάδα συνάδελφων για να μας εκπαιδεύσει ο κ. Κλημεντίδης, με τεράστια επιτυχία. Διαμαντή, ευχαριστούμε!
Αλεξάνδρα Αντωνοπούλου
Φαρμακοποιός, Χαλάνδρι
Εξαιρετική επιλογή θεμάτων. Εξαιρετική ποιότητα παρουσιάσεων. Άψογη τεχνική υποστήριξη. Όλα αυτά κάνουν την εγγραφή στη πλατφόρμα, πρώτη επιλογή του κοινοτικού φαρμακοποιού που θέλει να είναι ενημερωμένος.
Χριστίνα Ιακωβίδου
Φαρμακοποιός, Γαλάτσι
Η πλατφόρμα των διαδικτυακών μαθημάτων είναι εύχρηστη και οι πληροφορίες που παρέχονται είναι αξιόπιστες, βασισμένες σε αποδείξεις και στοχευμένες ώστε να ενδυναμώνεται ο ρόλος μας στο φαρμακείο. Αξίζει να τα παρακολουθήσετε.
Βασιλική Καλπογιάννη
Φαρμακοποιός, Χαλάνδρι
Η συνεχής επικαιροποίηση των γνώσεων είναι απαραίτητη για την επαγγελματική μας εξέλιξη. Ο χρόνος όμως πλέον είναι περιορισμένος και η αναζήτηση της πληροφορίας δύσκολη. Ο Διαμαντής κατάφερε να φέρει ένα νέο μοντέλο στην επιμόρφωση, άμεσο, εύκολο, ευχάριστο και πάνω απ όλα αξιόπιστο.
Νίκος Παχυγιαννάκης
Φαρμακοποιός, Κατερίνη
Είμαστε σε μια επιστήμη που εξελίσσεται συνέχεια και οπως κανένας δεν θέλει ένα γιατρό που έχει 20 χρόνια να ανανεώσει τις γνώσεις του το ίδιο ισχύει και για τον φαρμακοποιό. Εκεί με εξαιρετικά διαδυκτιακά σεμινάρια ο Διαμαντης με εύχρηστο και κατανοητό τρόπο ανανεώνει και εκσυγχρονίζει τις γνώσεις μας.
Άλκης Τοπάλογλου
Φαρμακοποιός, Παλαιό Φάληρο
Τα σεμινάρια του Διαμαντή Κλημεντίδη είναι ένα απαραίτητο καλοδουλεμένο βοήθημα για το φαρμακοποιό και επαγγελματία υγείας που έχει κάνει βίωμά του τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση. Ο Διαμαντής είναι απλός, κατανοητός και άμεσος, ταπεινός και ανθρώπινος, απρόβλεπτος και ανατρεπτικός, πάντα επικαιροποιημένος και ενημερωμένος, με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και αιτιολόγηση, άμεσα διαθέσιμος και προσβάσιμος σε κάθε απορία. Αξίζει να τον παρακολουθήσεις!
Άρης Σηφάκης
Φαρμακοποιός, Μυτιλήνη
Scroll to Top